Zoek in de site...

Alternatieve cursusmogelijkheden na sluiting HOVO Nijmegen en Radboud Enrichment

Op 1 maart 2021 heeft HOVO Nijmegen en Radboud Enrichment haar deuren moeten sluiten. Bent u op zoek naar vergelijkbare cursussen in de regio Nijmegen? In het najaar van 2021 bieden HOVO Utrecht en HOVO Brabant 20 cursussen aan op verschillende locaties in Nijmegen. Via de rode knop aan de rechterkant kunt u het cursusaanbod bekijken en inschrijven voor de nieuwsbrief.

Een leven lang leren met de Radboud Universiteit

Ook binnen de Radboud Universiteit kunt u op verschillende manieren kennis blijven maken met de thema’s uit ons onderwijs en onderzoek. Bijvoorbeeld via lezingen van Radboud Reflects, (na)scholing aan de Radboud Academy of het wetenschapsnieuws van Radboud Reflects.

Radboud Recharge

Radboud Recharge is dé online service voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wetenschapsnieuws, cursussen, lezingen en evenementen. De service is gratis en kan afgestemd worden op uw eigen interesses.

Radboud Reflects

Radboud Reflects organiseert lezingen over filosofie, religie, ethiek, samenleving en cultuur. Gastsprekers zijn (internationale) wetenschappers die een vernieuwende en verdiepende kijk bieden op de grote vragen van deze tijd.

Radboud Academy

Radboud Academy is de koepel voor (na)scholing aan hoger opgeleiden. Samen met topwetenschappers van de Radboud Universiteit verzorgen zij interdisciplinaire onderwijsprogramma’s voor professionals.