Zoek in de site...

STIP Webapp

Om de STIP-pagina's binnen handbereik te hebben, is het mogelijk STIP als een soort app toe te voegen aan je startscherm. Hier leggen we uit hoe je dat doet.

Het mooie is: je hoeft niets te downloaden. De app werkt via de browser van je telefoon, tablet of pc. Hieronder lees je per besturingssysteem hoe je de app installeert.

Google Chrome (desktop)

Klik rechtsboven in de browser op de drie puntjes, ga vervolgens naar 'Meer hulpprogramma's' en kies voor 'Snelle link maken'. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op 'Maken' te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Google Chrome (Android)

Klik op de drie puntjes rechtsboven in de browser en kies voor 'Toevoegen aan startscherm'. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op 'Toevoegen' te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Android browser

Klik op de drie puntjes rechtsboven in de browser en kies voor 'Toevoegen aan startscherm'. De app is direct terug te vinden op je startscherm.

IOS / Safari

Klik op het vierkantje met het pijltje naar boven in de browserbalk onderaan het scherm en kies voor 'Zet op beginscherm'. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van de app kan wijzigen. Door op 'Voeg toe' te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Internet Explorer (Microsoft Edge)

Klik op de drie puntjes rechtsboven in de browser, ga naar 'Apps' en klik hier op 'Deze site installeren als een app'. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Installeren’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze app via Safari op een desktop.