Zoek in de site...

Vertrouwenscontactpersoon studenten en Student Wellbeing Officer

Renée Müskens

Kamer: E 13.04
E-mail: renee.muskens@ru.nl

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag

Neem contact op met Renée bij vragen, feedback of ideeën op het gebied van studentenwelzijn of persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als Vertrouwenscontactpersoon is zij ook het aanspreekpunt sociale veiligheid voor studenten van de FdL.

Afspraak maken Vertrouwenscontactpersoon studenten

Wil je een afspraak maken voor een vertrouwelijk gesprek? Mail naar renee.muskens@ru.nl voor het maken van een afspraak (online of fysiek).

Loop je liever even binnen? Op woensdag tussen 12.30 - 13.30 uur is er een inloopspreekuur in E 13.04. Op andere momenten op maandag, dinsdag of woensdag kun je altijd langslopen bij E 13.04 om ter plekke te kijken wat er mogelijk is.

Vertrouwenscontactpersoon studenten Faculteit der Letteren

De Vertrouwenscontactpersoon fungeert als facultair aanspreekpunt sociale veiligheid voor studenten en verwijst je indien nodig door naar het centrale team vertrouwenspersonen. De vertrouwenspersonen van de RU zijn er voor je als je (twijfelt of je) te maken hebt met ongewenste omgangsvormen, of je zorgen maakt over een inbreuk op de wetenschappelijke integriteit.

Weet je niet waar je met jouw vraag of probleem naartoe kunt, heb je behoefte aan een luisterend oor, of voelt de stap naar een vertrouwenspersoon of de ombudsfunctionaris te groot? Dan kun je ook bij de vertrouwenscontactpersoon van de Faculteit der Letteren terecht.

Student Wellbeing Officer

Renée is tevens de Student Wellbeing Officer voor de Faculteit der Letteren. De Student Wellbeing Officer ontwikkelt proactief beleid en beleidsvoorstellen die bijdragen aan (het verbeteren van) studentenwelzijn. De Student Wellbeing Officer:

  • vangt signalen op in verschillende gremia over studentenwelzijn en (de behoefte aan) persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • zoekt hierin de samenwerking op binnen zowel de faculteit als universiteitsbreed
  • draagt zorg voor het implementeren van Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling (PPO) in het curriculum
  • is eerste contactpersoon voor de studieverenigingen van de faculteit