Zoek in de site...

College- en tentamenroosters

Op de roosterpagina kun je een persoonlijk rooster samenstellen. Heb je nog geen studentnummer? Gebruik dan de gasttoegang onderaan de roosterpagina.

Controleer voor aanvang van elke periode je rooster. Een enkele keer wijzigt er nog iets. Wijzigingen die plaatsvinden tijdens de collegeperiode worden in principe op de Brightspacepagina van je cursus gepubliceerd, maar het is raadzaam om ook tijdens de periode regelmatig je persoonlijk rooster te controleren. Controleer ook extra goed of je staat ingeschreven voor de tentamens die je wilt maken.

Er is een korte instructiefilm over het gebruik van je persoonlijk rooster.

Tentamenrooster

De data voor de schriftelijke tentamens kun je vinden in het persoonlijk rooster. Hierbij staat aangegeven hoe laat de zaal open is en op welke tijd het tentamen daadwerkelijk begint. De deadlines voor andere opdrachten vind je terug in de studiehandleiding van de cursus.

De data van de herkansingen zijn in principe bekend voordat de eerste tentamengelegenheden hebben plaatsgevonden. Let op: er is een uitzondering voor de herkansingen van periode 2. Deze data worden op hetzelfde moment gepubliceerd als het rooster van periode 3.

Heb je vragen over het rooster? Stuur dan een mail naar stip@let.ru.nl.