Zoek in de site...

Master

Hartelijk welkom als masterstudent bij de Faculteit der Letteren! Om de organisatie rondom je studie zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen we je hierbij alvast zo goed mogelijk informeren.

Wil je starten met een master waarvoor een selectieprocedure geldt? Dan is het uiteraard noodzakelijk dat je hiervoor bent toegelaten door de facultaire toelatingscommissie.

(pre-)Master Welcome Day

Op donderdag 25 januari 2024 heet de Faculteit der Letteren alle (pre-)masterstudenten van harte welkom op de Master Welcome Day. Op deze dag krijg je alle benodigde informatie over je studie, je rooster en praktische (studie)tips. Houd deze datum alvast vrij in je agenda!

Inschrijven voor cursussen

Inschrijven voor cursussen doe je in Osiris Student. Als je je inschrijft voor de cursus sta je automatisch ook ingeschreven voor de eerste gelegenheid van de bijbehorende toets(en). Doe dit ruim vóór 1 februari, want de cursusinschrijving is ook gekoppeld aan Brightspace, waarop belangrijke informatie over je cursus verschijnt.  Op deze pagina vind je een stap-voor-stap handleiding voor het inschrijven voor cursussen via Osiris Student. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met stip@let.ru.nl

Studenten met een functiebeperking die in aanmerking willen komen voor bijzondere voorzieningen bij een tentamen, zoals een alternatieve werkvorm of extra tijd, moeten dit z.s.m. aanvragen via de studentendecaan.

Career Service Letteren

Je masteropleiding is de laatste fase van je studie, maar ook van je studentenleven. Career Service Letteren biedt jou een professionele voorbereiding op de arbeidsmarkt.

International Office Arts

Wil je je horizon verbreden? International Office Arts helpt studenten bij een studie of stage in het buitenland.

Checklist: Masters

check Aangemeld voor de Welcome Day

check RU Ready?

checkinschrijven voor cursussen en tentamens

checkWelcome Day

checkYou are ready!

checkStart colleges