Zoek in de site...

Pre-master

Als pre-masterstudent volg je vakken van het bachelorprogramma, zodat je voldoende theoretische kennis en academische vaardigheden verwerft om je voor te bereiden op de master. Doordat je als het ware tussen de bachelor en de master in zit, is het soms lastig om de juiste informatie te vinden die voor jou van toepassing is. Daarom vind je hier alle informatie die van belang is voor premasterstudenten.

(pre-)Master Welcome Day

Om alle master- én pre-masterstudenten welkom te heten aan de Faculteit der Letteren, organiseren we op donderdag 25 januari een Welcome Day.

Informatie per opleiding

Als pre-master student volg je de meeste van je vakken samen met bachelorstudenten. Daarom wijzen we je ook graag op de informatie voor bachelorstudenten. Klik op je opleiding hieronder voor meer informatie.

Je vakkenpakket

Bij de toelating tot de pre-master heb je als het goed is ook (een link naar) je vakkenpakket ontvangen. Heb je je pre-masterpakket niet ontvangen of klopt er naar jouw idee iets niet met betrekking tot het aantal ECTS van je pre-master, neem dan zo snel mogelijk contact op met premaster@let.ru.nl.

Je dient je zelf in te schrijven voor de vakken voor aanvang van het collegejaar. Gebruik hiervoor je pre-masterpakket als leidraad. Studenten van de volgende premasters worden wel automatisch ingeschreven voor vakken:

  • Pre-master Communicatie- en Informatiewetenschappen / International Business Communication
  • Pre-master Educatie T&C: Engels
  • Pre-master North American Studies

Mocht blijken dat dit niet het geval is, neem dan contact op met STIP.

Je vindt alle informatie over je studieprogramma en de cursussen in de digitale studiegids.

Checklist: Pre-masters

check Aangemeld voor de (pre-)Master Welcome Day

check RU Ready?

checkInschrijven voor cursussen en tentamens

check(pre-)Master Welcome Day

checkYou are ready!

checkStart colleges