Zoek in de site...

Bachelor

We delen hier alle ins en outs van alle bacheloropleidingen van de Faculteit der Letteren, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan met je studie.

Studiekeuzecheck

Tijdens je aanmelding voor de bachelor heb je een vragenlijst ingevuld voor de Studiekeuzecheck. Het kan zijn dat we hierna contact met je opnemen voor een persoonlijk matchingsgesprek. Je ontvangt hierover vanzelf een email.

Matching Dag

Wij vinden het belangrijk dat je bewust kiest voor je opleiding. Studenten die op tijd een studie kiezen en een bewuste afweging daarbij maken, hebben een grotere kans om een goede start te maken in hun studie en het eerste jaar te halen.

Daarom organiseren wij in mei - juni 2024 een of meerdere matchingsactiviteiten. Bij de matchingsactiviteit krijg je een reëel beeld van de studie. Kloppen mijn verwachtingen? Sluit het aan bij mijn interesses en capaciteiten? Past de studie bij mij? En pas ik bij de studie?

De datum voor deze activiteit is op dit moment nog niet bekend. Zodra deze bekend is ontvang je hierover een e-mail en is het op deze pagina te vinden.

Social Media

Nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat bij de Faculteit der Letteren? Check onze sociale media.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina regelmatig in de gaten. We plaatsen hier regelmatig nieuwe informatie in de aanloop naar de start van je studie, zodat jij goed voorbereid van start kunt gaan!