Zoek in de site...

Franse Taal en Cultuur

Van harte welkom aankomende student Franse Taal en Cultuur!

Frans is een wereldtaal, de moedertaal van meer dan 250 miljoen mensen over de hele wereld. In de Europese cultuur, politiek en economie speelt Frankrijk een belangrijke rol. Tijdens de studie Franse Taal en Cultuur kom je alles te weten over de rijke cultuur en geschiedenis van alle Franstalige gebieden en leer je de taal tot in de puntjes.

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot jouw eerste jaar bij de opleiding Franse Taal en Cultuur in Nijmegen!

Studievereniging ¿Ouisí?

Ouisi

Wij zijn SV ¿Ouisí?, de studievereniging voor iedereen die Franse taal en cultuur of Spaanse taal en cultuur studeert of zich daarvoor interesseert. We organiseren verschillende activiteiten en reizen. Het is altijd hartstikke gezellig. Kom vooral eens een kijkje nemen bij één van onze activiteiten, check onze website of stuur bij vragen of interesse een mailtje naar ouisi@student.ru.nl! Hopelijk tot snel!

Chat met een student

Zou je graag willen weten hoe onze studenten de opleiding ervaren? Twijfel dan niet en kom in contact met één van onze studenten van Franse Taal en Cultuur!

Studieadviseur Franse Taal en Cultuur

anabel_lumbreras_1Hallo, ik ben Anabel Lumbreras. Als studieadviseur ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de opleiding.

Heb je nu al een vraag over de studie, of wil je graag even kennismaken, maak dan via de link hieronder een afspraak met mij.