Zoek in de site...

Spaanse Taal en Cultuur

Van harte welkom aankomende student Spaanse Taal en Cultuur!

Spaanse Taal en Cultuur bestudeert alle ins en outs van de Spaanse taal. Je leert de taal niet alleen perfect beheersen, maar onderzoekt ook hoe het Spaans in elkaar zit: de zinsbouw, klanken en de ontwikkeling van de taal. Al na een paar maanden volg je bijna alle colleges in het Spaans. Naast de taal onderzoek je de Spaanse en Spaans-Amerikaanse cultuur, literatuur en geschiedenis en bestudeer je onderwerpen uit de actualiteit.

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot jouw eerste jaar bij de opleiding Spaanse Taal en Cultuur in Nijmegen!

Studievereniging ¿OuiSí?

Ouisi

Wij zijn SV ¿Ouisí?, de studievereniging voor iedereen die Spaanse taal en cultuur of Franse taal en cultuur studeert of zich daarvoor interesseert. We organiseren verschillende activiteiten en reizen. Het is altijd hartstikke gezellig. Kom vooral eens een kijkje nemen bij één van onze activiteiten, check onze website of stuur bij vragen of interesse een mailtje naar ouisi@student.ru.nl! Hopelijk tot snel!

Chat met een student

Zou je graag willen weten hoe onze studenten de opleiding ervaren? Twijfel dan niet en kom in contact met één van onze studenten van Spaanse Taal en Cultuur!

Studieadviseur Spaanse Taal en Cultuur

anabel_lumbreras_1Hallo, ik ben Anabel Lumbreras. Als studieadviseur ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de opleiding.

Heb je nu al een vraag over de studie, of wil je graag even kennismaken, maak dan via de link hieronder een afspraak met mij.