Zoek in de site...

Geschiedenis en Actualiteit

Op donderdag 31 augustus beginnen we het masterjaar met een speciale introductiemiddag. We praten jullie bij over de laatste ins en outs van het programma, laten jullie kennis maken met enkele van jullie docenten én maken alvast een inhoudelijke start met een verkenning van drie belangrijke lijnen in de master: publieksgeschiedenis, toegepaste geschiedenis en erfgoedstudies.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn of wegens persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid zijn naar Nijmegen af te reizen, neem dan even contact op via anneleen.arnout@ru.nl.

Literatuuraanschaf

De voorgeschreven literatuur en het andere verplicht materiaal wordt grotendeels via de digitale leeromgeving Brightspace verstrekt, samen met de cursushandleidingen. Vaak wordt al tijdens de eerste bijeenkomst literatuur besproken. Wees dus goed voorbereid en zorg ervoor dat je zowel de studiehandleiding als de digitale leeromgeving voorafgaand aan de start van de cursus doorneemt.

Het collegejaar voor studenten Geschiedenis en Actualiteit begint op woensdag 6 september. Alle tijden en locaties van je vakken kun je terugvinden in je persoonlijk rooster.

Vragen?

Voor alle organisatorische vragen rondom jouw opleiding staat het STIP voor je klaar. Voor inhoudelijke vragen over het programma van Geschiedenis en Actualiteit kun je contact opnemen met anneleen.arnout@ru.nl.