Zoek in de site...

Kunstbeleid en Kunstbedrijf

De opleiding Kunstbeleid en Kunstbedrijf bevat 10 studiepunten aan keuzeruimte. Deze ruimte mag je invullen met zelf te kiezen mastercursussen. Informeer je over de mogelijkheden en schrijf je in vóór de start van het studiejaar op 4 september 2023. Dat kan door de studiegids op te zoeken en/of een afspraak te maken met de studieadviseur.

Let op: het is óók mogelijk keuzevakken te volgen aan andere universiteiten. Bekijk hiervoor de informatie op de website van de desbetreffende universiteit.

Voorbereiding Master Welkom Dag

Op 31 augustus 2023 vindt de Master Welkom Dag plaats. Ter voorbereiding op deze dag vragen we je twee korte ervaringsverhalen en een interview te lezen die we de dag zelf samen met elkaar kunnen bespreken. De teksten kun je vinden via de onderstaande linkjes.

Studieadviseur

Hoi, ik ben Lieneke Setton. Als studieadviseur ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de opleiding Kunstbeleid en Kunstbedrijf.

Heb je nu al een vraag over de studie, of wil je graag even kennismaken, maak dan via de link hieronder een afspraak met mij.

lieneke_1 (1)