Zoek in de site...

Radboud Honours Academy

Gaat je Letterenstudie je goed af en wil je het maximale uit je studietijd halen? Bekijk dan de programma’s van de Honours Academy.

Deelnemen kan in elke studiefase

In het eerste jaar tijdens je bachelorstudie kun je een honoursprogramma volgen. Er zijn programma’s die aansluiten op je vakgebied, maar er is ook een interdisciplinair programma. Tijdens je master aan de Radboud Universiteit kun je kiezen uit twee programma's, maar het is ook mogelijk om beide programma's te doen: Project Impact en Beyond the Frontiers. Ook kun je deelnemen aan een van de honourslabs; kortlopende experimentele projecten voor zowel bachelor- als masterstudenten.

Ga voor de speciale honoursprogramma’s Letteren

Ben je een tweedejaars bachelorstudent bij Letteren en wil je graag onderzoek doen binnen je eigen vakgebied? In het tweejarige Letterenprogramma dat is toegesneden op jouw behoeftes en interesses voer je je eigen droomonderzoek uit onder begeleiding van een ervaren wetenschapper. Je kunt je onderzoek alleen doen of met een medestudent en je krijgt coaching voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor een plaats in dit programma moet je wel eerst solliciteren.

Wil jij als (toekomstig) onderzoeker jouw verhaal vertellen en impact maken in de maatschappij? In het honoursprogramma Making your mark voor derdejaars bachelorstudenten en pre-masterstudenten staan deze vragen centraal. In dit honoursprogramma voer je niet zelf een onderzoek uit, maar je gaat aan de slag met andere facetten die komen kijken bij de wereld van onderzoek. Nieuwsgierig? Voor een plaats in dit programma moet je wel eerst solliciteren.