Zoek in de site...

Voorzieningen

Van een studieperiode in het buitenland, het vinden van een baan of schrijfcursussen volgen. Hier vind je een uitgebreid overzicht van diverse voorzieningen.

Radboud International (IO)

Wil je meer weten over studie of stage in het buitenland? Radboud International Letteren helpt je op weg. Bezoek de website van Radboud International Letteren voor informatie, of maak een afspraak voor het spreekuur.

Career Service Letteren (CSA)

Sollicitatietips, het vinden van een stage, traineeship of baan, verschillende workshops volgen en nog veel meer: het kan allemaal dankzij Career Service Letteren. Bezoek de website en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.

Radboud Writing Lab

Het Radboud Writing Lab is een gratis voorziening voor studenten van de Radboud Universiteit en een kennis- en expertisecentrum voor docenten en anderen.

Centrum voor Kunsthistorische Documentatie (CKD)

Het Centrum voor Kunsthistorische Documentatie (CKD) beheert een grote collectie beeldmateriaal en verzorgt diensten onder andere op het gebied van levering van beeldmateriaal en beeldresearch.

Centrum voor Parlementaire Geschiedenis (CPG)

Het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis (CPG) doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de parlementaire geschiedenis van Nederland na de Tweede Wereldoorlog.

Studenten Informatiepunt Letteren (STIP)

Het Studenten Informatiepunt Letteren is de centrale plek op de Faculteit der Letteren voor alle vragen van studenten over hun studie. Op de 7e verdieping van het Erasmusgebouw kunnen zij o.a. terecht bij de medewerkers van de studentenbalie.

Radboud in'to Languages

Radboud in'to Languages is het expertisecentrum voor taal en communicatie van de Radboud Universiteit. Het aanbod van Radboud in'to Languages is breed, gevarieerd en voor iedereen. Studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen aantrekkelijke kortingen.

Erasmus Studiecentrum (ESC)

Het Erasmus Studiecentrum (ESC) is een onderwijs- en studieomgeving voor studenten en docenten. In het ESC zijn computerwerkplekken, die individueel of in groepen gebruikt kunnen worden. Ook kan er apparatuur en diverse studiematerialen gehuurd worden.

Radboud Pre-University College (PUC)

Het Radboud Pre-University College of Society (PUC) slaat een brug tussen het voortgezet onderwijs en de universiteit en heeft een uitgebreid aanbod. Daarnaast organiseert het PUC nascholingsdagen ter ondersteuning van vo-docenten.