35 jaar lustrum faculteit der managementwetenschappen

Lustrum Faculteit der Managementwetenschappen

In 2023 bestaat onze faculteit 35 jaar en de Radboud Universiteit 100 jaar. Hoera! Daarom zijn er dit jaar allerlei feestelijke activiteiten rondom het thema 'door een andere bril'. Vier jij dit bijzondere lustrum met ons mee?

Het lustrumprogramma

Aankomend jaar zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor medewerkers, studenten, alumni, relaties en omgeving van de Faculteit der Managementwetenschappen. Nadere informatie en aanmeldmogelijkheid volgt gedurende het lustrumjaar.

Ontdek hier alle activiteiten

Save the dates

Management Business Fair

28 februari | Management Business Fair voor studenten, alumni en organisaties

Dit is het perfecte moment voor studenten om zich te oriënteren op hun carrièremogelijkheden tijdens en na hun studie, door kennis te maken met allerlei organisaties uit diverse branches. Praat met recruiters van verschillende organisaties en vergroot je netwerk!

Meld je hier aan

Show Omdenken voor medewerkers in Theaterzaal C

7 maart | Theatershow over ‘Omdenken’ voor medewerkers

Een eerste activiteit voor de medewerkers van de faculteit vindt plaats op 7 maart 2023: een Omdenken Theatershow. Een swingende, inspirerende én hilarische voorstelling ‘Zoals verwacht loopt alles anders’ is dan te zien op onze campus. Een uitnodiging om zaken door een andere bril te bezien, met een knipoog.

Ontdek hier alle activiteiten

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over het facultaire lustrum? Neem dan contact met ons op via lustrum [at] fm.ru.nl ()