Personeelsfeest EOS

Ons facultaire lustrumprogramma

De onderstaande activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, studenten, alumni, relaties en omgeving van de Faculteit der Managementwetenschappen. Nadere informatie en aanmeldmogelijkheid volgt gedurende het lustrumjaar.

Management Business Fair

28 februari | Management Business Fair voor studenten, alumni en organisaties

Op 28 februari 2023 vindt Radboud Universiteit's lustrum editie van de Management Business Fair plaats! Dit is het perfecte moment voor studenten om zich te oriënteren op hun carrièremogelijkheden tijdens en na hun studie, door kennis te maken met allerlei organisaties uit diverse branches. Praat met recruiters van verschillende organisaties en vergroot je netwerk!

Meld je hier aan

Show Omdenken voor medewerkers in Theaterzaal C

7 maart | Theatershow over ‘Omdenken’ voor medewerkers

Een eerste activiteit voor de medewerkers van de faculteit vindt plaats op 7 maart 2023: een Omdenken Theatershow. Een swingende, inspirerende én hilarische voorstelling ‘Zoals verwacht loopt alles anders’ is dan te zien op onze campus. Een uitnodiging om zaken door een andere bril te bezien, met een knipoog.

Entreehal EOS cropped

3 juni | Open huis voor studenten, alumni, relaties, omgeving en medewerkers

Ben je benieuwd waar de Faculteit der Managementwetenschappen voor staat, welke opleidingen we bieden en wat ons onderzoek en onze opleidingen inhouden? Op zaterdag 3 juni 2023 openen we onze deuren voor een breed publiek. Studenten, alumni en medewerkers met hun familie, relaties en omgeving zijn van harte welkom om een kijkje te nemen binnen de faculteit. Met onder andere miniworkshops, lezingen en entertainment. Ook voor kinderen is er leuk vermaak. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Personeelsfeest EOS

22 september | Energiek! Personeelsfeest voor medewerkers

Een spetterend feest voor alle medewerkers van de faculteit staat gepland op 22 september 2023. Een feest met een ‘energieke’ verrassing. Swing met ons mee! We nodigen jou en jouw (oud)-collega’s uit om de datum alvast in je agenda te noteren. 

Studenten borrelen in de yard EOS

28 september | Celebrate NSM

Voor studenten – ook degenen die in 2023 afstuderen – organiseren we een aangeklede feestelijke borrel op 28 september 2023. Een activiteit met sprankeling! Noteer de datum alvast in je agenda en vier het lustrum samen met jouw medestudenten.

Symposium voor wetenschap

19 oktober | Symposium voor wetenschap, relaties, studenten en medewerkers

Op 19 oktober 2023 organiseren we een symposium over het onderwerp ‘diversiteit en inclusie’ voor wetenschap, relaties, studenten en medewerkers. Toonaangevende sprekers belichten dit onderwerp vanuit hun invalshoek en gaan met het publiek in gesprek. Nadere informatie over het programma volgt op een later moment.

Feestweken van de Radboud Universiteit

Naast alle feestelijke activiteiten van onze faculteit, organiseert de Radboud Universiteit ook twee grote feestweken.

In de week van 8 tot en met 12 mei worden meerdere activiteiten georganiseerd voor allerlei doelgroepen zoals een eigen festival: Radboud XL!

Tussen 16 en 20 oktober organiseert de Radboud Universiteit nog een feestweek, onder andere met de uitreiking van meerdere eredoctoraten.