Muziek Open Huis
Muziek Open Huis

Publiek genoten van feestelijk Open Huis

Op zaterdag 3 juni 2023 vond het Open Huis plaats ter ere van ons 35-jarig lustrum. Er waren verschillende activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘door een andere bril’. Het was een feestelijke en bovenal gezellige dag.

Het Elinor Ostromgebouw was versierd met ballonnen en slingers, rode lopers, prachtige banners en posters, een alumni wall en méér. Oftewel, het was - zelfs van buitenaf - duidelijk dat hier een feest plaatsvond. En dat was ook zo!

Publiek Open Huis

Tijdens het Open Huis vonden er verschillende korte lezingen en mini workshops plaats, die werden georganiseerd door de onderzoekers en docenten van de verschillende afdelingen binnen de faculteit. Het jongere publiek vermaakte zich bij de escaperoom puzzeltocht, de NSM Cinema, het springkussen, de ijscokar en de popcornmachine. Er was zelfs een filmbooth aanwezig waar je een onderzoeksvraag kon inspreken én er waren verschillende expopunten die je meer vertelden over de historie van onze faculteit en het onderzoek dat hier wordt gedaan.

Cabaretvoorstelling Boban Benjamin Braspenning

Naast al deze activiteiten werd de debuutvoorstelling ‘Boompje Beestje’ van cabarettalent Boban Benjamin Braspenning met luid applaus en een lach ontvangen. Ook sportjournaliste en TV-persoonlijkheid Barbara Barend gaf een inkijkje in haar carrière en hoe zij zich door een mannen gedomineerde voetbalwereld heen heeft geworsteld. Zeer inspirerend.

Het publiek genoot van een hapje en drankje, en vond het een zeer geslaagde dag. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Op naar de 40!

Lezing Barbara Barend
Muziek Open Huis
Open Huis Career en alumni

Contactinformatie