Manouk van Doren - Quick fire questions

Manouk van Doren
Ik zit bij iedere nieuwe Marvel-film trouw bij de première in de bios
Naam
Manouk van Doren
Huidige functie
Contentspecialist Onderwijs

Sinds 1 maart is Manouk van Doren begonnen als Contentspecialist Onderwijs bij het communicatieteam van FSW. Aan de hand van een aantal Quick-fire Questions stelt Manouk zich graag voor.

Wie ben je, welke functie heb je binnen de faculteit en sinds wanneer?

Ik ben Manouk, 24 jaar en woon in Nijmegen. Sinds 1 maart ben ik aan het werk als Contentspecialist Onderwijs bij het communicatieteam van FSW.

Welke functie/welk werk heb je hiervoor uitgeoefend?

Hiervoor heb ik 2,5 jaar gewerkt bij het communicatieteam van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, maar ik ben (ook) nog aan het afstuderen aan de master Communicatiewetenschap op onze faculteit.

Waar kijk je het meest naar uit in je functie?

Ik kijk ernaar uit om weer op ‘mijn eigen’ faculteit rond te lopen en in samenwerking met studenten en docenten de communicatie nóg een stukje beter te maken.

Waar kunnen we je vinden? / Hoe ben je bereikbaar?

Ik ben voorlopig op maandag en donderdag in het Maria Montessorigebouw te vinden. Verder kun je me natuurlijk altijd mailen/bellen/een teamsberichtje sturen!

Van welke film of welk boek heb je het meest genoten?

Niet één specifieke film, maar ik zit bij iedere nieuwe Marvel-film trouw bij de première in de bios!

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Vlak voor corona heb ik zes weken door Thailand en Laos gebackpackt. Die reis zou ik nog wel graag ooit willen voortzetten naar de rest van Zuidoost-Azië.

Met welke hobby kan je echt volledig de tijd vergeten?

Ik heb mijn appartementje in het centrum volgeduwd met zo veel kamerplanten als de beperkte vierkante meters toelaten. Het zorgen voor mijn mini-jungle is een hobby waar ik me regelmatig in kan verliezen!