Zoek in de site...

Ook sponsor worden?

Wiskundetoernooi 2021

Het Wiskundetoernooi is een nationale wiskundewedstrijd, die jaarlijks wordt georganiseerd door studenten en medewerkers van de opleiding wiskunde van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het toernooi is bedoeld voor teams van vijf middelbare scholieren uit de bovenbouw van het VWO. Op vrijdag 24 september 2021 zullen 100 teams van verschillende scholen zich buigen over de wiskundeopgaven. Deze scholen zijn afkomstig uit het hele land.

De opzet van het Wiskundetoernooi is als volgt: 's ochtends vindt de traditionele estafette plaats en 's middags is er de Sum of Us, die over een toepassing van de wiskunde gaat. Het thema van dit jaar is recommender systems. Op hetzelfde moment wordt een soortgelijk Wiskundetoernooi ook in België en Duitsland georganiseerd.

Doelgroepen

Op 24 september ontvangen wij 500 middelbare scholieren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar. Verder zullen er ook 100 wiskundedocenten aanwezig zijn om hun team te begeleiden. In totaal zijn er ook nog zo’n 70 wiskundestudenten aanwezig. Zij helpen vrijwillig om alles in goede banen te laten verlopen.

Waarom zou u hieraan bijdragen?

Eén van onze doelen is om wiskunde in zijn algemeenheid te promoten. We laten de scholieren zien wat er allemaal mogelijk is in de wiskunde. Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

Voor uw bedrijf zijn er verder natuurlijk nog tal van voordelen; denk hierbij aan naamsbekendheid en het werven van toekomstige klanten en/of medewerkers.

Wat zouden wij voor u kunnen betekenen?

Op de dag zelf bieden wij u de mogelijkheid om in contact te komen met de scholieren en docenten. Voorbeelden hiervan zijn: een lezing of workshop geven aan docenten, een demonstratie geven aan de scholieren of (indien dit van toepassing is) kunt u uw producten promoten. Verder is het mogelijk om uw bedrijfslogo ter promotie te laten drukken op onze T-shirts. Iedere vrijwilliger die meehelpt, zal zo’n shirt dragen tijdens het toernooi. In overleg zijn er natuurlijk nog vele andere mogelijkheden.

Wat zou u voor ons kunnen betekenen?

Als toernooiorganisatie zouden we heel blij zijn met een financiële bijdrage in de kosten van het toernooi. Maar een andere vorm van sponsoring wordt evengoed gewaardeerd. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf!

Contact

Wiskundetoernooi

Heyendaalseweg 135
6525 AJ  Nijmegen

toernooi@math.ru.nl
www.ru.nl/wiskundetoernooi

tel: 024 3652295