Zoek in de site...

Sponsoren 2014

Zonder de financiële ondersteuning van zowel de Radboud Universiteit Nijmegen als externe organisaties, is het niet mogelijk een groot evenement als het Wiskundetoernooi met de fantastische prijzen te realiseren. De organisatie van het Wiskundetoernooi dankt alle onderstaande sponsors voor hun steun.

Stichting Compositio Mathematica

De Stichting Compositio Mathematica ondersteunt wiskunde via subsidies voor wiskundige conferenties, prijzen voor wiskundige prestaties en andere initiatieven. Voor meer informatie zie http://www.compositio.nl

Website Compositio Mathematica

compositiologo

ClipScool

ClipScool is een website met korte uitlegfilmpjes over rekenen en wiskunde. Zet jouw favoriete filmpjes in een persoonlijke playlist, of kies een kant-en-klare playlist die bij je methode past.
Maak een gratis proefaccount aan en ontdek hoe ClipScool jou helpt!

Website ClipScool

Logo Clipscool

Prof. dr. I. Moerdijk

Middels zijn Spinozapremie stimuleert Ieke Moerdijk niet alleen het onderzoek in de topologie aan de Radboud Universiteit, maar ook de interesse voor de wiskunde onder scholieren door bijvoorbeeld de wiskunde-olympiade en dit wiskundetoernooi te subsidieren.

Prof. dr. I. Moerdijk - spinozapremie

foto Ieke Moerdijk
Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde & Informatica

Website FWNI

Logo RU 1

Océ

Website Océ

Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Website Dekker v.d. Vegt

logo-02

Nemo

Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 4 en 5 oktober wordt in Science Center NEMO de nieuwe tentoonstelling “Wereld van Vormen” geopend. In de tentoonstelling “Wereld van Vormen” ontdek je dat wiskunde overal is. Vind wiskunde in vormen, optische illusies en patronen in de natuur, in de onmogelijke kamer, de polyhedra en de doorgesneden kubus.

Website Nemo

Nemo_SC_CMYK
Quest

Website Quest

KIJK

Website KIJK

Pythagoras

Website Pythagoras