Scholingsaanbod van andere instellingen

Als universitair docent is het vanaf 15 maart mogelijk te leren en je te ontwikkelen door gebruik te maken van een nationaal scholingsaanbod, samengesteld door Nederlandse universiteiten. Van Rotterdam tot Maastricht, van Amsterdam tot Groningen: Op verschillende locaties en data worden in 2024 face-to-face bijeenkomsten, online cursussen, webinars en hybride evenementen aangeboden. Hierdoor kun je je als docent verder verdiepen in actuele thema’s als innovatieve technologie, diversiteit en inclusie, toetsing, sustainable development goals of interdisciplinair onderwijs. 

Randvoorwaarden voor deelname

  • Je bent werkzaam bij een van de aangesloten universiteiten (Open Universiteit, Radboud Universiteit, Maastricht University, Vrije Universiteit Amsterdam, Erasmus University Rotterdam, of de Rijksuniversiteit Groningen).
  • In de meeste gevallen is het van meerwaarde wanneer je de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) hebt behaald.
  • Bepaalde onderdelen uit het gezamenlijke aanbod worden alleen in het Nederlands of Engels aangeboden. Voor deelname aan deze onderdelen is het vereist dat je de die taal machtig bent.

Het aanbod wordt regelmatig geüpdatet.

Thema's

  1. Onderwijs ontwerpen met innovatieve technologie (ICT)
  2. Diversiteit en inclusie
  3. Toetsen
  4. Sustainable development
  5. Studentbetrokkenheid
  6. Overige evenementen en cursussen

Onderwijs ontwerpen met innovatieve technologie (ICT)

Diversiteit en inclusie

Toetsen

Sustainable development

Studentbetrokkenheid

Overig aanbod

Jouw feedback stellen wij erg op prijs!

Mocht je hebben deelgenomen aan een cursus, workshop of webinar van een andere instelling, dan horen wij graag wat je hiervan vond! Vind hier het evaluatieformulier! Deze is ook te vinden met onderstaande QR-code: 

QR-code Vragenlijst Scholingsaanbod

Contact

Het aanbod van andere instellingen voor de eerste helft van 2024 staat hieronder en wordt regelmatig aangepast. Voor meer informatie neem contact op met Nathalie Veendendaal.