Mediadiensten

Vertel jouw verhaal door middel van multimedia. Met hun studio's kan Radboud Educational Clips jou helpen je verhaal  in videovorm te vertellen met de hulp van PowerPoint of animaties. Of praat over jouw onderwerp tijdens een podcast.

A man wearing a cap looking through the lens of a camera

Video

Neem een video op in een van de greenscreen studio's of op locatie. Je kunt PowerPoint gebruiken of een animatie toevoegen om jouw leermateriaal te visualiseren. Samen met Radboud Educational Clips bekijk je wat het beste bij jouw onderwerp past, schrijf je een script and loop je door het proces.

Man with beard and glasses writing on a lightboard.

Lightboard

Dit soort video is vooral geschikt voor docenten die in een klaslokaal graag op een schoolbord werken. Je schrijft op een glazen paneel met neonstiften.

Two women wearing headphones and sitting at a microphone

Podcasts

Podcasts geven de mogelijkheid voor docenten om gemakkelijk boeiend materiaal aan te bieden, waar studenten op ieder gewenst moment en plek naar te luisteren.

Clip & Collect

Een snelle en makkelijke manier om zonder hulp een simpele educatieve video op te nemen. In drie gemakkelijke stappen maak je zelf een video in een greenscreen studio. Daarna voegt Radboud Educational Clips jouw PowerPoint aan de opname toe en voilà!

Lees meer en boek een tijdslot

Intake inplannen

Wil je gebruik maken van video in jouw onderwijs? Bespreek jouw ideeën en verken de mogelijkheden samen met het team van Radboud Educational Clips.

Plan een intake

Bekijk locaties van studio's