Vacature verspreiden

Standaard verspreiding vacature

Als de vacature door de afdeling Recruitment is goedgekeurd, wordt de vacature standaard op de volgende platforms geplaatst:

  • De website van de Radboud Universiteit;
  • De LinkedIn vacaturepagina van de Radboud Universiteit;
  • Het Twitteraccount van de Radboud Universiteit;
  • Academic TransferAlle wetenschappelijke vacatures worden vanuit Academic Transfer kosteloos doorgeplaatst naar NRC Carrière.

Wetenschappelijke vacatures worden ook doorgeplaatst op Euraxess en Academic Positions.

Het is mogelijk om de vacature op branchespecifieke of internationale vacaturesites te plaatsen. Geef dit in dat geval vooraf aan in het vacatureformat.

Verdere verspreiding via je eigen netwerk

We adviseren je om de vacature via je eigen netwerk zo breed mogelijk te verspreiden. De meest geschikte sollicitanten komen namelijk vaak binnen via het netwerk van onze collega's. LinkedIn is bijvoorbeeld een effectief kanaal om je vacature online te verspreiden. Zodra je vacature online staat, levert de afdeling recruitment een wervende tekst en een afbeelding aan die je kunt inzetten op sociale media.

Studenten en alumni werven via Career Central

Via het platform Career Central kun je als leidinggevende vacatures plaatsen, bias-free selecteren en vacatures doorsturen naar studenten en alumni van de Radboud Universiteit. Career Central is de community voor alles rondom loopbaan, carrière en netwerken. Bekijk wat Career Central voor jou als leidinggevende kan betekenen.

Voordelen Career Central

Bias-free selecteren en vacatures doorsturen

Als leidinggevende kun je vacatures delen op Career Central. Als universiteit geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Daarom is het platform gebaseerd op eerlijke matching. Het platform zoekt naar matches tussen alumni/studenten en vacatures door te kijken naar overeenkomende vaardigheden en kennis. Als medewerker kun je alle vacatures inzien die door organisaties geplaatst zijn en deze eenvoudig delen met studenten en alumni via een link.

In contact komen met studenten, alumni en organisaties

Career Central brengt studenten, alumni, organisaties en medewerkers met elkaar in contact. Je kunt gemakkelijk een profiel aanmaken, connectieverzoeken sturen en met iemand chatten. Alumni geven in hun profiel aan op welke manier zij betrokken willen zijn bij de Radboud Universiteit en organisaties hebben een overzichtelijk bedrijfsprofiel. Als leidinggevende kun je het platform bijvoorbeeld inzetten om je netwerk uit te breiden.

Aanmelden en inloggen

Wil je deel uitmaken van de Radboud community op Career Central? Maak dan nu een profiel aan!

Aanmelden

Contact

Vragen? Neem contact op met de afdeling Recruitment:

+31 24 361 11 73