Vacaturebeheer via PeopleXS

De Radboud Universiteit werkt met het e-recruitmentsysteem PeopleXS. Vacaturehouders, commissieleden en HR hebben real-time inzage in vacatures en sollicitatiegegevens gedurende het gehele proces.

Naar PeopleXS

Als vacaturehouder of een commissielid van de Radboud Universiteit zijn je inloggegevens je u-nummer en bijbehorend wachtwoord. 

Instructie PeopleXS

Hoe krijg ik toegang?

  • Als vacaturehouder mail je je naam (voorletters, voor- en achternaam) en primair e-mailadres naar je HR-contactpersoon.
  • Als commissielid geven vacaturehouders of HR je naam door bij de vacatureaanvraag. Wil je later commissieleden toevoegen, dan mailt de leidinggevende hun naam (voorletters, voor- en achternaam) en primair e-mailadres naar recruitment [at] ru.nl.
  • Voor externe commissieleden regelt recruitment apart toegang met een e-nummer. De vacaturehouder of HR geeft dit bij de vacatureaanvraag door.

Rollen en rechten

Afhankelijk van je rol in het recruitmentproces kun je de geplaatste vacaturetekst bekijken, kandidaten inzien en beoordelen. Het uitnodigen, afwijzen of in reserve houden van kandidaten kan alleen de vacaturehouder en HR en gaat via een statusupdate in het systeem. Commissieleden kunnen alleen kandidaten inzien en beoordelen. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van de stappen en je rol en rechten.

Contact

Vragen? Neem contact op met je HR-contactpersoon. Of benader de afdeling Recruitment: 

+31 24 361 11 73