Vacaturebeheer via Varbi

De Radboud Universiteit werkt met het e-recruitmentsysteem Varbi. Vacaturehouders, commissieleden en HR hebben inzage in vacatures en sollicitatiegegevens gedurende het gehele proces.

Naar Varbi

Als vacaturehouder of een commissielid van de Radboud Universiteit zijn je inloggegevens je u-nummer en bijbehorend wachtwoord. 

Instructie Varbi

Hoe krijg ik toegang?

  • Jouw HR contactpersoon geeft je toegang tot de vacature.
  • Wil je later commissieleden toevoegen, dan mailt de vacaturehouder hun naam (voorletters, voor- en achternaam) en primair e-mailadres naar je HR-contactpersoon. HR zorgt voor de toegang.
  • Voor externe commissieleden regelt recruitment apart toegang met een e-nummer. De vacaturehouder of HR stuurt hierover een mail naar recruitment [at] ru.nl (recruitment[at]ru[dot]nl).

Rollen en rechten

Afhankelijk van je rol in het recruitmentproces krijg je een bepaalde bevoegdheid. Je kunt, afhankelijk van je bevoegdheid, de geplaatste vacaturetekst bekijken, publicatie aanvragen, kandidaten inzien en beoordelen. Het uitnodigen van kandidaten wordt door de vacaturehouder of HR gedaan. 

Het bevestigen van een afwijzing of in reserve aan de kandidaat gaat via een statuswijziging door de vacaturehouder en HR in Varbi. Recruitment verzorgt vervolgens de mail voor afwijzing of in reserve naar de kandidaten. Commissieleden kunnen alleen kandidaten inzien en beoordelen. Bekijk hieronder een overzicht van de rollen en verantwoordelijkheden met betrekking tot het recruitmentsysteem. 

Contact

Vragen? Neem contact op met je HR-contactpersoon. Of benader de afdeling Recruitment: 

+31 24 361 11 73