Medewerkers aan het werk op de campus
Medewerkers aan het werk op de campus

Welkom op de Radboud Universiteit

Wij heten je van harte welkom als nieuwe collega op de Radboud Universiteit. Om makkelijker je weg te vinden op de campus en binnen onze organisatie hebben we op deze pagina's informatie gebundeld die handig is in de eerste maanden na je start.

Berchmanianum campus Radboud Universiteit

Introductiebijeenkomst nieuwe medewerkers

Maandagochtend 23 september 2024 is er weer een bijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Ontmoet andere nieuwe collega's, ga in gesprek met Marije Klomp, programmadirecteur duurzaamheid, hoor meer over de geschiedenis van de universiteit van Jan Brabers en maak kennis met José Sanders, rector magnificus. Meld je aan via onderstaande button.

Ik meld me aan

Horeca hotspots op de campus

Ben jij benieuwd naar het veelzijdige horeca-aanbod op onze campus? Collega Michiel neemt je in deze video mee naar zijn favoriete hotspots om lekker te eten en te drinken. Zo vind je meteen de beste plekken voor koffie, lunch, avondeten en een borrel na je werkdag. Bekijk ook ons totale horeca-aanbod

Campustour

Neem voor je eerste werkdag alvast een kijkje op onze campus zodat je straks je weg makkelijker vindt. In deze film neemt collega Sjoerd je mee op tour op onze groene campus. Bekijk alvast in welk gebouw jij komt te werken, waar je het Cultuurcafé vindt of waar je straks kunt sporten na je werkdag.

Meer zien van de campus en tegelijkertijd inspiratie op doen? Loop de 2 kilometer lange Walk of Wonder kunstroute

Radboudwandelingen