Foto campussessie
Foto campussessie

Eerste drie maanden

De kop is eraf en je hebt je eerste stappen gezet op je nieuwe werkplek. In de eerste periode ben je al wat wegwijs geraakt op de campus. Er is nog meer informatie die handig is gedurende je beginperiode bij de universiteit. Hieronder vind je handige links naar verschillende onderwerpen waar je mee te maken kunt krijgen.

Twee vrouwen zitten buiten op de campus te overleggen

Hoe gaan we met elkaar om bij de universiteit

We zijn allemaal vertegenwoordigers van de Radboud Universiteit en nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen handelen. Vragen die belangrijk zijn om constant te stellen zijn bijvoorbeeld: hoe gaan we met elkaar om, luisteren we echt en hoe gaat het met iedereen? De universiteit heeft een gedragscode waarin de uitgangspunten staan voor het gedrag van de medewerkers.

HR-systeem BASS

BASS is het HR-systeem van de Radboud Universiteit. Verlof aanvragen verloopt via BASS, maar je kunt er ook declaraties indienen, het keuzemodel invullen en HR-correspondentie terug vinden. In deze kennisclip krijg je een snel overzicht van de functionaliteiten van BASS. 

Tip: kies via het tandwiel in de player voor een hogere videokwaliteit voor de beste kijkervaring.

Wat te doen als je ergens tegenaan loopt

De Radboud Universiteit helpt medewerkers die om welke reden dan ook hulp nodig hebben om prettig te kunnen werken. Er zijn verschillende professionals waar je gebruik van kunt maken.

Collega's ontmoeten op de campus

Binnen de universiteit bestaan verschillende netwerken, clubs en verenigingen waar je je bij aan kunt sluiten. Dit zijn ideale plekken om collega's buiten het werk te ontmoeten.