Radboud In'to Languages cursussen
Radboud In'to Languages cursussen

4 manieren om het nieuwe academische jaar goed te beginnen!

Het nieuwe academische jaar staat voor de deur en daarom geeft Radboud In'to Languages vier tips om goed van start te gaan.

1. Communiceer inclusief

Om te kunnen profiteren van de verrijkende elementen van internationalisering, moet je je bewust zijn van interculturele verschillen en je communicatie daarop kunnen afstemmen. Kijk eens bij de cursussen inclusieve communicatie die Radboud in'to Languages aanbiedt.

De Vertaalservice van Radboud in’to Languages kan je ook adviseren over inclusief taalgebruik voor websites, lesmateriaal en andere teksten. 

2. Geef met meer vertrouwen les aan een internationale groep studenten

Je wilt de meest effectieve leerervaring bieden aan al je studenten, ongeacht hun achtergrond en cultuur, maar ook zonder afbreuk te doen aan je eigen unieke stem en energie. De E-learning Lecturing in English in the International Classroom geeft je handvatten om dit te doen. Als docent van de Radboud Universiteit kun je deze e-learning gratis volgen.

3. Stukken beter schrijven

Het schrijven van toegankelijke en beknopte beleids- en adviesteksten is niet eenvoudig. Hoe je je verhaal overzichtelijk, overtuigend en met een heldere kernboodschap op papier zet, leer je tijdens de training Stukken beter schrijven.

4. Verbeter je taalvaardigheid

Als medewerker kun je gratis je Engelse taalvaardigheid optimaliseren. Het college van bestuur en de faculteit delen namelijk de kosten van Cursussen Engels (en Nederlands voor niet-moedertaalsprekers). Het enige wat jij hoeft te investeren is tijd. En om je tijdsinvestering tot een minimum te beperken, kun je sommige cursussen ook online volgen. Of volg een van de Overige taalcursussen.

Bekijk hier de complete leerlijn taalvaardigheid 

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Radboud in'to Languages