Portret van Gwendolyn Hermans
Portret van Gwendolyn Hermans

Column Gwendolyn Hermans: Complimentenregen

Laatst hadden we een uitje met het faculteitsbureau, daar werd ik door iemand liefkozend “studentje” genoemd. Mijn reactie was uiteraard “zonder student geen faculteit”. Instemmende geluiden klonken en veel gelach. Deze positiviteit herken ik van mijn afgelopen jaar als student-assessor. Er is veel gebeurd, mooie momenten en ook zeker moeilijke momenten. Het is fijn om te zien dat we voor elkaar klaar staan in deze momenten.

Wat ik wel heb geleerd dit jaar is dat we vaker complimenten aan elkaar mogen geven. Hier zijn wij al goed mee begonnen bij een heidag voor de hoogleraren. Laten wij dit met ons allen verder oppakken. Geef als student eens een compliment aan iemand van het ondersteunend personeel en als hoogleraar geef eens een compliment aan een Universitait Docent. Samen zorgen we ervoor dat de faculteit een fijne plek blijft.

Het is belangrijk dat wij oog voor elkaar blijven houden, ook bij moeilijke momenten. Dus geef elkaar eens een compliment, zelfs voor het kleinste, mogelijk is dat juist wat de ander nodig heeft. 

Ik zal meteen beginnen. Ik ben trots op iedereen met wie ik heb mogen samenwerken dit jaar, ofwel student ofwel medewerker, dankzij jullie heb ik een fantastisch jaar beleefd, daarvoor dank.

Contactinformatie