Beker Dag van de leraar

Een beker voor elke docent

Speciaal voor UNESCO World Teachers’ Day, afgelopen donderdag 5 oktober, hebben het Radboud Teaching and Learning Centre en de Radboud Docenten Academie een Billiecup voor docenten ontworpen. Op die manier kun  je jouw trots als docent uitdragen en heb je altijd je eigen beker bij de hand. Je kunt jouw beker ophalen bij het Teaching Information Point (TIP) in jouw faculteit.

De beker is gemaakt van gerecycled materiaal en is gemakkelijk mee te nemen op de campus. Zo heb je nooit meer een wegwerpbeker nodig als je koffie of thee haalt! Let op: de beker is speciaal voor docenten van de Radboud Universiteit gemaakt, dus het is niet inwisselbaar voor andere Billiecups of een muntje.

World Teachers’ Day

Elk jaar op 5 oktober zetten we onze docenten in het zonnetje op UNESCO World Teachers’ Day. Betrokken en deskundige docenten zijn een inspiratiebron voor onze studenten en als docent lever je een belangrijke bijdrage aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De inzet van docenten maakt voor onze studenten het verschil.

Bekijk waar je de beker in jouw faculteit kunt ophalen