Springend vitaal persoon in de bergen
Springend vitaal persoon in de bergen

Een betere en gezondere versie van jezelf

Heb jij behoefte aan een betere en gezondere versie van jezelf? Ga dan met jouw vitaliteit aan de slag. De Radboud Universiteit biedt hiervoor een mooi en gevarieerd vitaliteitsprogramma waar jij als medewerker aan deel mag nemen: Fit@Work. 

Fit@Work

Fit@Work is een hernieuwd programma met als resultaat blijvende gedragsverandering en duurzame persoonlijke groei bij gezonde leefstijl en mentale weerbaarheid. In dit programma staan voeding, beweging, mentale gezondheid en slaap centraal. Het programma biedt maatwerk. Je gaat gedurende 6 maanden aan de slag met je eigen individuele vraag in groepsbijeenkomsten en individuele coachsessies. Ook zijn er verschillende meetmomenten om je voortgang te monitoren.

Health Coach Program

Sinds dit jaar verzorgt een nieuwe aanbieder het vitaliteitsprogramma, Health Coach Program (HCP). Ze verzorgen al langere tijd dit vitaliteitsprogramma met succes aan de TU in Delft.

Een aantal reacties van deelnemers van de TU Delft:

HCP biedt veel enthousiasme, een intense beleving waarmee jullie het programma doen, goede wetenschappelijke onderbouwing, plus mooie resultaten

Het HCP sluit juist goed aan bij wetenschappers en phds, omdat jullie alles zo sterk vanuit de feiten en onderzoeken opbouwen. Wij phds willen dingen begrijpen en gaan het dan ook toepassen

Het programma richt zich op de lange termijn en is niet een kortlopende zaak. Het gaat erom dat je het zelf doet en er het beste voor jezelf uithaalt.

Overigens is de individuele coaching super waardevol, om je eigen persoonlijke uitdagingen aan te gaan

Aanmelden

Kortom wil je jouw kwaliteit van leven zowel fysiek als mentaal een boost geven? Meld je aan! De eerste groepen starten medio en eind mei. 

meer informatie en aanmelden