Logo Recognition & Rewards E-Magazine
Logo Recognition & Rewards E-Magazine

Erkennen & Waarderen E-Magazine

Het eerste Recognition and Rewards magazine is uit! In dit E-magazine worden via verdiepende artikelen en filmpjes de ambities en voortgang van het landelijke programma Erkenning en Waarderen belicht.

Tegelijkertijd stimuleert het magazine om de dialoog binnen onze eigen universiteit aan te (blijven) gaan. Het magazine helpt bij het delen van good practices, het informeren over (internationale) ontwikkelingen op het gebied van Erkennen & Waarderen, het aanbieden van persoonlijke verhalen en het stimuleren van onderlinge discussie.

In het magazine staan interviews met Rianne Letschert (Universiteit Maastricht) en Victor Bekkers (Erasmus Universiteit) over carrièrepaden. Daarnaast bevat het een interview met Robbert Hoogstraat (NWO) over het verhalend CV. Met Mascha Weijers (communicatiespecialist) bespreken we het organiseren van dialogen. Ook verdiepen we ons in diverse good practices. Bijvoorbeeld over Performance & Talent Development bij Tilburg University, en het creëren van excellente teams bij de TU Delft.

Het online magazine is Engelstalig en voor iedereen beschikbaar via de website van Recognition & Rewards.

Naar het Recognition & Rewards Magazine

Erkennen & Waarderen op de Radboud Universiteit

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het programma Erkennen & Waarderen op de Radboud Universiteit? Hou dan de Erkennen & Waarderen website in de gaten voor de laatste updates. Wil je meedenken over dit onderwerp? Lees dan het visiedocument door en geef je mening via dit survey, of deel je ideeën via erkennenwaarderen [at] ru.nl (erkennenwaarderen[at]ru[dot]nl).

Naar de website van Erkennen & Waarderen