Grip op je loopbaan

Hoe zorg je ervoor dat je met energie én inspiratie aan het werk blijft? Wat is daar voor nodig? In het kader van de campagne Grip op je werk is er deze maand extra aandacht voor je loopbaan. Kijk eens naar onderstaande twee activiteiten die jou kunnen helpen om weer eens stil te staan bij je loopbaan én handvatten kunnen geven om de regie hierin te pakken.

Jij en je functie, de perfecte match: hoe doe je dat?

Het goed laten aansluiten van je functie bij wie je bent, wat je kan én wat je wil, wie wil dit nou niet? Helaas is de praktijk vaak anders. Daar heb je gelukkig zelf ook invloed op. We noemen dit job craften. Wil je niet van functie veranderen, maar zie je wel ruimte voor verbetering en wil je hiermee aan de slag? Geef je dan op voor de workshop Jobcraften. In de workshop neem je jouw eigen functie onder de loep. Daarnaast oefen je op basis van jouw vaardigheden, voorkeuren en beschikbare speelruimte, met het aanpassen van (enkele) aspecten in jouw werk.

Meld je aan

Coachcafé: hoe blijf ik duurzaam inzetbaar?

Hoe zorg je ervoor dat je de komende jaren je werk met plezier kunt blijven doen. Hoe kun je jouw talenten volledig benutten? Bij het coachcafé sta je hier op een informele manier bij stil, samen met aantal collega’s en onder begeleiding van een coach. Als hulpmiddel wordt de Koerskaart duurzame inzetbaarheid ingezet. Op deze kaart volg je een route met allerlei verschillende vragen en eindig je met concrete acties. Een speelse manier om (weer) eens stil te staan bij je loopbaan.

Meld je aan

Banner Grip op je Werk