Hybride werken
Hybride werken

Heb jij al een ergonomische thuiswerkplek?

De regeling hybride werken ondersteunt medewerkers bij het kiezen van een passende en prettige werkplek. Op de campus of thuis. Een passende werkplek betekent niet alleen dat deze past bij de werkzaamheden of taken van het moment, maar ook dat het een veilige en gezonde werkplek is. Daarom kunnen medewerkers gebruik maken van de extra middelen die de Radboud Universiteit daarvoor beschikbaar stelt.

Een aantal medewerkers heeft thuis al een werkplek met meubilair van de Radboud Universiteit. Heb jij al een zit-sta-bureau en bureaustoel besteld? Het aanvragen van meubilair voor de thuiswerkplek is mogelijk via BASS.

Direct bestellen

ICT-randapparatuur

Wist je dat je volgens de voorwaarden in de Arbowet niet langer dan twee uur per dag aan een laptop mag werken? Bestel daarom voor jouw thuiswerkplek een dockingstation met beeldscherm, een toetsenbord én een losse muis. De aanvraag van ICT-randapparatuur voor de thuiswerkplek kun je doen via de aanvraagbevoegde van jouw afdeling. 

Levering en montage

Het meubilair wordt, zonder extra kosten, bij jou thuisbezorgd. Het bureau (al dan niet in combinatie met bureaustoel) wordt na bezorging op de gewenste werkplek geplaatst en in overleg met jou afgemonteerd, zodat de werkplek direct klaar is voor gebruik.

De ICT-randapparatuur wordt niet thuisbezorgd maar op de campus afgeleverd. Je kunt deze ophalen op het afgesproken moment.

Contactinformatie

Meer informatie over de mogelijkheden en de wijze van bestellen vind je op de pagina hybride werken