Het lustrumlogo van de Radboud Universiteit dat wordt gebruikt bij het 100-jarig bestaan in 2023

Impactcursus: meld je nu aan!

Heb je een specifiek idee of resultaat uit je onderzoek en bent je benieuwd hoe je de impact daarvan kunt vergroten?

In deze tweedaagse cursus leer je hoe je de impact van je onderzoek kunt identificeren en vergroten. Aan het einde van de cursus weet je hoe je:

• Het impactpotentieel van je onderzoek kunt identificeren
  • Optimaal gebruikmaakt van de resultaten voor toekomstige samenwerkingen
  • Partners vindt, samenwerkingen creëert, een co-creatieproces start en duurzame impact ontwikkelt
  • Bepaalt of en wanneer je contact moet opnemen met Radboud Innovation Science over het beschermen van je resultaten

Tijdens de cursus ontmoet je collega's van verschillende faculteiten en bespreek je verschillende vormen van impact. Bent je op zoek naar één-op-één advies over uw specifieke onderzoeksonderwerp? Neem gerust contact op met Radboud Innovation Science en plan een afspraak.

In het kort:
Wanneer? Op 23 oktober van 13:00 - 17:00 uur en 30 oktober van 10:00 - 17:00 uur
Voor wie? PhD's (2+ jaar), postdocs en universitair docenten
Vragen? Neem contact op met Radboud Innovation Science