In memoriam Marlie Becks

Op maandag 10 juli 2023 overleed Marlie Becks, voormalig studieadviseur bij de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI), na een kort ziekbed. Ze is 65 jaar oud geworden. In augustus 2022 ging Marlie met vervroegd pensioen om te genieten van haar familie en de natuur. Helaas heeft dat niet lang mogen duren.

Marlie heeft in haar tijd aan de Radboud Universiteit verschillende onderwijsondersteunende functies bekleed. Ze begon haar carrière ruim 35 jaar geleden als onderwijsmedewerker bij Biologie. Daarna werkte ze als studieadviseur, onderwijscoordinator en docent binnen de toenmalige vakgroep milieukunde. Voor de opleiding milieu-natuurwetenschappen ontwikkelde en verzorgde ze onder andere een cursus beroepsoriëntatie. Ook heeft ze ruim zeven jaar gewerkt als ambtelijk secretaris van de examencommissies van FNWI, waar ze een grote rol heeft gespeeld in de kwaliteitsborging van het onderwijs en de examens. Vele dossiers van studenten zijn door haar handen gegaan.

Marlie Becks

Marlie was een enthousiaste en gedreven collega met hart voor de zaak; haar kennis, enthousiasme en inzet maakte haar werk tot een succes. Met haar persoonlijke aanpak en altijd vriendelijke aard, ongeacht hoe druk ze was, had ze altijd tijd voor haar collega’s en voor studenten. De laatste jaren werkte Marlie als studieadviseur voor de master Medische Biologie, een functie waar ze hernieuwde energie in vond. Haar studenten droegen haar op handen.

Ook al is Marlie nu niet meer onder ons, we zullen altijd een stukje van haar in ons hart dragen.

Contactinformatie