Comeniusgebouw B
Comeniusgebouw B

Informatiebijeenkomst Comeniusprogramma

In juni gaat er weer een nieuwe aanvraagronde voor de Comeniusbeurzen van start. Met de beurzen uit het Comeniusprogramma kun je onderwijsvernieuwing financieren. Vooruitlopend op de call for proposals (medio juni), organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre een informatiebijeenkomst voor docenten die een aanvraag overwegen.

Het Comeniusprogramma is een beurzenprogramma van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) en bestaat uit drie beurzen:  

  • Comenius Teaching Fellowship met impact op cursus niveau
  • Comenius Senior Fellowship met impact op opleidings- en/of facultair niveau
  • Comenius Leadership Fellowship met impact op interfacultair- en/of instellingsniveau

Lees meer

Heb je een idee? Meld het!

De call for proposals zal in juni worden gepubliceerd door het NRO en de eerste deadlines zijn in september. Het Radboud Teaching and Learning Centre biedt begeleiding in het aanvraagproces en houdt overzicht op de aanvragen. Mail je idee of vraag naar TLC [at] ru.nl .

Informatiebijeenkomst over het Comeniusprogramma

Om je een idee te geven van de mogelijkheden van een Comeniusbeurs en op weg te helpen met je ideeën, organiseert het Teaching and Learning Centre een informatiebijeenkomst. Hier hoor je meer over de verschillende soorten beurzen, de aanvraagprocedure en de details van de calls for proposals van het NRO. De bijeenkomst is op 3 juni (15.30 - 16.30 uur).

Meld je aan

Contactinformatie

Wil je sparren over jouw idee, of heb je behoefte aan hulp? Neem dan contact op met het Radboud Teaching and Learning Centre.