Borden met uitleg over onderwijsinnovaties in het Maria Montessorigebouw
Borden met uitleg over onderwijsinnovaties in het Maria Montessorigebouw

Je hebt inspirerende collega's, ken je ze al?

Binnen de Radboud Universiteit werken meer dan 4.000 mensen in het onderwijs. Weten hoe jouw collega’s onderwijs geven, is daardoor haast onmogelijk. Of toch niet? De hele maand september kun je innovatieve onderwijsprojecten en onderwijsonderzoeken van collega’s bekijken in een minitentoonstelling van het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC). De tentoonstelling staat in het Maria Montessorigebouw.

In de tentoonstelling zie je tegen welk probleem collega’s of hun studenten in het onderwijs aanliepen, wat zij als oplossing hebben bedacht en hoe dat uitpakte. Ontdek bijvoorbeeld hoe collega’s van Pedagogische Wetenschappen op onderzoek zijn uitgegaan naar hoe studenten werkgroepbijeenkomsten voorbereiden of hoe docenten van Communicatiewetenschap onderzoeken of agile werken kan bijdragen aan effectievere samenwerking tussen studenten. 

Alle projecten worden uitgevoerd in het Radboud-onderwijs en gefinancierd met innovatie- en onderzoeksvouchers van het TLC. Op die manier kan elke docent aan de slag met vernieuwing van onderwijs en onderzoek naar onderwijs en leren. 

Met de tentoonstelling wil het TLC onderwijsvernieuwing en onderwijsonderzoek zichtbaar maken en kennisdeling een stimulans geven. De tentoonstelling reist over de campus en is de hele maand september te zien in het Maria Montessorigebouw, boven aan de trappen naar de eerste verdieping in de groene en blauwe vleugel. Bezoek de tentoonstelling en ontmoet jouw inspirerende collega’s! 

Meer informatie over het TLC-voucherprogramma 

Bekijk alle actuele TLC-voucherprojecten 

Contactinformatie