Sfeer Radboud Services Festival
Sfeer Radboud Services Festival

Kom naar het Radboud Services Festival

De uitnodiging voor het Radboud Services Festival op 21 september heb je een tijdje geleden ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld, vergeet dan niet om dat alsnog te doen. Èn dit is je kans om je talent te laten zien bij Radboud's got Talent, dus meld je ook daarvoor aan!

poster radboud services festival

Radboud Services Festival 2023

Na het grote succes van de eerste editie toveren we De Refter opnieuw om tot een kleurrijk festivalterrein. Muziek, optredens, entertainment, eten, drinken en veel gezelligheid: dat zijn de ingrediënten. Kom dus op donderdag 21 september tussen 17.00 en 23.00 uur feesten met je collega's van Radboud Services.

aanmelden

Laat je talent zien en meld je aan

Radboud's got Talent

Dit jaar is er ook aandacht voor de grote diversiteit aan talenten, kwaliteiten en passies die zich bevinden onder de collega’s van Radboud Services. Dus kun jij goed zingen, dansen, instrument bespelen, stand up comedy, spoken words, goochelen, jongleren, gedichten voordragen of iets anders wat je graag wilt laten zien? Hou het niet voor jezelf en laat je collega's ook genieten van jouw talent!

Of heb jij een collega die je graag op het podium wilt zien? Meld jezelf of je collega dan aan door een promofilmpje van max 2 minuten te sturen naar communcatie [at] ru.nl (communcatie[at]ru[dot]nl). Aanmelden kan t/m 14 juli. 

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Radboud Services