Onderzoeksproject
Onderzoeksproject

Laat je Brightspace cursus klaarzetten door het TIP!

Het Teaching Information Point van FSW Education Support biedt deze zomer de service ‘Brightspace course copy’ aan. Met deze service wordt jouw nieuwe Brightspace cursus voor je klaargezet, zodat jij je op andere dingen kunt focussen.

De Brightspace course copy service is beschikbaar voor docenten die cursussen verzorgen in het eerste semester van studiejaar 2024-2025. Hierbij kun je kiezen uit twee varianten: 

1. Basis

De inhoud van jouw cursus in Brightspace met alle componenten die nodig zijn voor het functioneren ervan wordt gekopieerd en klaargezet voor het komende studiejaar. De items die niet meer van belang zijn in de nieuwe cursus worden niet gekopieerd.  

2. Uitgebreid

De cursus met inhoud wordt gekopieerd en klaargezet zoals in Basis. Daarnaast wordt de structuur van jouw cursus nagekeken en krijg je aan de hand van een checklist adviezen over hoe je de Brightspace-inrichting kunt verbeteren. Naar behoefte kan naar aanleiding van de evaluatie een adviesgesprek met een van de TIP-medewerkers gemaakt worden. 

Wil je gebruik maken van deze service? Meld je dan vóór 17 juni aan via onderstaande button. De cursus staat dan uiterlijk 16 augustus weer voor je klaar. Let op: We kunnen deze service alleen bieden als je cursus in overleg met het OSIRIS-team al definitief gepubliceerd is.

Meld je aan

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
FSW TIP