Leven lang ontwikkelen met 10% korting

De Radboud Universiteit is steeds meer een ontmoetingsplek waar mensen zich samen verder kunnen ontwikkelen. Ook als je geen student meer bent, maar werkzaam bent aan deze brede universiteit. Met jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen in diverse vakgebieden – met Radboud Academy als overkoepelend centrum – bieden we waardegedreven programma’s voor kritische professionals en enthousiaste leergierigen. Of je nu extra kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren, je blik wilt verruimen of nieuwe inzichten wilt verwerven in een inspirerend leernetwerk. Blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!

Om je als medewerker van de Radboud Universiteit
 te blijven stimuleren bij je ontwikkeling, krijg je per 1 januari 2023 10% korting op de bij- en nascholing van de Radboud Universiteit die opgenomen staat in de portal van Radboud Academy. Er zit geen maximum bedrag aan de korting en je mag meerdere keren per jaar gebruik maken van de kortingsregeling. De korting is echter niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen of financiële voordelen. Bachelors, masters, beroepsopleidingen, big-opleidingen en maatwerktrajecten zijn uitgesloten.

Keep learning, stay curious.

Organisatieonderdeel
Radboud Academy