Meer evenwicht, energie en impact als academicus?

Herken je deze behoefte aan meer balans en kun je hiervoor wel een steuntje in de rug gebruiken? Volg dan de workshop waarin je nieuw perspectief ontdekt om evenwichtiger en energieker je werk te doen. Maar misschien wil je ook liever één-op-één of met andere dilemma’s aan de slag. Doe dit samen met een collega als mentor.

Workshop "Meer evenwicht, energie en impact in de academische wereld

Wil je een nieuw perspectief ontdekken op wat er nodig is om je evenwichtiger en energieker te voelen en tegelijkertijd meer impact te hebben? Publicatiedruk, het verkrijgen van financiering, zware onderwijsbelasting en onzekerheid over contracten en carrièremogelijkheden. Deze tegenstrijdige eisen aan je tijd, inspanning en energie maken het vinden van balans en je energiek voelen een uitdaging in de academische wereld.

Tijdens deze workshop zal dr. Samula Mescher 3 mythes ontkrachten die je in de weg staan bij het vinden van balans.

  • Mythe 1: Het vinden van balans en een gedreven, ambitieuze academicus zijn, gaan niet samen;
  • Mythe 2: Time management zal je helpen een beter evenwicht te vinden tussen werk en privé;
  • Mythe 3: Je voelt je uit balans door hoe druk je het hebt.

In deze interactieve workshop leer je 4 belangrijke sleutels om balans te vinden in de academische wereld. Je leert ook praktische tools om deze sleutels in de praktijk te brengen. Tools die je meteen in je dagelijks leven kunt gebruiken!

aanmelden

Mentoring

Iedere academische medewerker met een postdoc-, UD-, UHD- of hoogleraarspositie kan ondersteuning inroepen van een mentor. Mentoring is een vorm van coaching, waarbij een senior medewerker (mentor) een junior medewerker begeleidt in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Gebaseerd op intakeformulieren van zowel de mentoren als de mentees probeert de organisatie de optimale match te vinden. Over een periode van een aantal maanden plan je samen vier of vijf gesprekken. 

  • Wil je meer weten over mentoring? Kijk hier.
  • Wil je meedoen als mentee? Vul dit formulier in. 

Door mentoring wil de Radboud Universiteit bijdragen aan Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie voor al haar medewerkers. 

Banner Grip op je Werk