schrijvende hand
schrijvende hand

Mentoring Academic Staff

Ben je wetenschappelijk medewerker en wil je graag leren van de ervaring(en) van een collega, of wil je graag jouw ervaring delen? Er is weer ruimte in het programma Mentoring Academic Staff.

Leren van en met elkaar

Het programma houdt in dat een wetenschappelijke medewerker (postdoc, docent, UD, UHD of hoogleraar) gedurende een half jaar vier à vijf gesprekken voert met een mentor. De mentoren zijn geworven onder onze UHDs en hoogleraren. De match vindt plaats op basis van intakeformulieren die zowel mentee als mentor invullen. Sinds de start van het programma in 2022 hebben we 30 mentees aan een mentor geholpen en we krijgen van beide kanten veel positieve reacties terug. Dus wil je ook mentee of mentor worden, meld je dan aan voor programma via gROW (altijd kiezen voor automatisch inloggen).

Coaching

Loop je vast in je werk of ben je niet meer zo happy in je baan? Of heb je last van stress of werkdruk? Naast het leren van een meer senior collega biedt de universiteit voor alle medewerkers adviesgesprekken met een coach aan. De coach helpt je inzicht te krijgen in je vraag. Samen met de coach onderzoek je wat je zelf kan doen om regie in je eigen loopbaan en/of vitaliteit te krijgen en te houden. Of daar individuele coaching het beste bij past, of een workshop of training, bepaal je samen tijdens het adviesgesprek. Zie gROW voor meer informatie (altijd kiezen voor automatisch inloggen)