Microsoft Edge-browser nodig voor BASS

Vanaf 1 juni a.s. start je BASS op vanuit browser Microsoft Edge en niet langer vanuit Internet Explorer. De weergavetaal van BASS is dan in de voorkeurstaal die van jou bekend is. Het is dus mogelijk dat dit anders is dan je nu ingesteld hebt staan. Als je de weergavetaal wilt aanpassen, kun je dat doen. Op de website vind je de instructie hiervoor.

Werk je op het vaste netwerk van de universiteit dan gaan de aanpassingen automatisch nadat je met je pc ingelogd bent op het Radboud-netwerk. Als je niet op het vaste netwerk op de campus werkt, moet je de eduvpn verbinding opstarten om de aanpassingen door te laten voeren. Voor de niet door universiteit beheerde werkplekken verwijzen we voor het maken van de juiste instellingen naar de instructie op de website.

Wat ga je er van merken?

• Van het proces van aanpassingen merk je niks. Dit proces draait vanaf 1 juni op je pc zodra je op het Radboud-netwerk bent aangemeld.
  • Als je BASS opstart in Edge, word je niet meer doorgestuurd naar Internet Explorer.
  • Voor degenen die binnen BASS met Oracle Forms werken (dat zijn medewerkers met bepaalde autorisaties) komt bij het openen van een Forms scherm in Edge een pop-up die om toestemming vraagt om een jnlp bestand te openen. Die moet je accepteren.
  • Je kunt voortaan de weergavetaal instellen bij “Voorkeuren” in BASS.
  • De pagina’s zien er iets anders uit

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.