Stockfoto telefoon
Stockfoto telefoon

Mobiele telefoon van de universiteit? Haal binnenkort je nieuwe Odido-simkaart op

Vanaf juni is Odido de nieuwe provider voor mobiele telefonie van de Radboud Universiteit. Heb je een mobiele telefoon van de universiteit? Dan krijg je een nieuwe simkaart van Odido. Je huidige telefoonnummer verandert niet en je blijft bereikbaar op hetzelfde nummer. Haal jouw nieuwe (e)simkaart op 6, 11 of 12 juni op bij de Odido informatiedesk in de hal van de Universiteitsbibliotheek.

Op 6, 11 of 12 juni zijn medewerkers van Odido aanwezig in de hal van de Universiteitsbibliotheek. Zodra je je simkaart(en) komt ophalen of je e-sim laat inscannen, informeren zij je over de dag waarop jouw nummer overgaat naar Odido en krijg je uitleg over de handelingen die jij kan doen om de overstap succesvol te laten verlopen. Daarnaast ontvang je een SMS van Odido met meer informatie over de overstap naar de nieuwe provider.

Let op: vergeet niet je personeelspas mee te nemen wanneer je je (e)simkaart ophaalt. Mocht je deze drie dagen verhinderd zijn, dan is het mogelijk dat een collega jouw (e)sim ophaalt. Als je je (e)simkaart niet ophaalt, ben niet meer bereikbaar vanaf de dag dat jouw nummer overgaat naar Odido. 

Nummerbehoud

Alle bestaande mobiele aansluitingen worden overgezet naar Odido. Je blijft dus gewoon je huidige telefoonnummer gebruiken. Wanneer je een vijfcijferig verkort kiesnummer gebruikt, blijft deze na de overstap naar Odido gelijk. Ook je abonnement blijft hetzelfde als je huidige abonnement. 

Contactinformatie

Heb je vragen? Op 6, 11 en 12 juni zijn medewerkers van Odido aanwezig bij de balie in de hal van de Universiteitsbibliotheek om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ook contact opnemen met de ICT Helpdesk via icthelpdesk [at] ru.nl (icthelpdesk[at]ru[dot]nl)

Organisatieonderdeel
Information & Library Services