Medewerkers op de campus
Medewerkers op de campus

Nieuwe voornemens: komend jaar beter voor mezelf zorgen!

De zomer is voor ons vaak een mooi moment om te reflecteren. Nadenken over hoe je dingen anders kan doen. Hoe ga je komend jaar zorgen dat je anders omgaat met de hectiek en druk van je werk? Hoe gaat het je lukken de lat net iets lager te leggen?

Vaak helpt het om even afstand van je werk te nemen en samen met anderen stil te staan hoe je het nu doet en hoe het ook anders kan. En dit vertalen naar concrete acties.

Het aanbod vanuit HR dat je hierbij kan ondersteunen is divers. Er zijn nog nog een paar plaatsen beschikbaar bij:

Training Energie en stress-management

Sta je te veel ‘aan’ en voel je je continu gestresst? In deze training leer je de stressoren te herkennen, maar ook krijg je tools om hiermee (anders) om te gaan.

Training Leren omgaan met interne criticus

Soms ben je zelf degene die jou de meeste druk op legt. Heb jij last van een interne stem die altijd maar kritiek op je heeft? In deze training leer je deze interne criticus beter kennen én er anders mee om te gaan. Je ervaart de kracht van humor en mildheid.

Workshop More balance and impact in academia

In deze (Engelstalige) workshop gericht op wetenschappers ontdek je nieuwe perspectieven om meer balans en energie te ervaren en tegelijkertijd meer impact te hebben.

Workshop Persoonlijk Leiderschap

Hoe zorg je ervoor dat je zelf meer de regie hebt? Op je gezondheid, je loopbaan, je werkplezier. Deze workshop geeft je inzicht en handvaten hoe je zelf meer het stuur in handen krijgt. Hoe je met minder energie meer kunt bereiken. Tevens geeft de workshop een inkijkje in de training Persoonlijk Leiderschap die regelmatig wordt aangeboden.

Heb je wel behoefte aan het zetten van stappen in het goed voor jezelf zorgen, maar weet je niet wat het beste werkt? Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van de coaches. Maak direct een afspraak via deze pagina of schrijf je in via gROW voor een wandelcoach gesprek.