Medewerkers op de campus
Medewerkers op de campus

Oproep: doe mee met de security/privacy awarenessmeting

Digitale weerbaarheid is voor Radboud Universiteit een belangrijk thema. Om te weten waar we meer aandacht aan moeten geven hebben we jouw hulp nodig.

We zijn benieuwd naar wat je al weet over informatieveiligheid en privacy, hoe de Radboud Universiteit jou hier beter in kan ondersteunen en welke thema’s extra aandacht verdienen. Je gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Aan de hand van de resultaten kunnen we gericht verbeteringen doorvoeren en samen de Radboud Universiteit weerbaarder maken.

Doe mee en vul de vragenlijst in

Als je de vragenlijst invult krijg je meteen tips op het gebied van security en privacy.

Invullen duurt 5-10 minuten. Met de knop rechtsboven wissel je van taal. Het is belangrijk om de vragen in een keer in te vullen, tussendoor opslaan is niet mogelijk.

Vul de vragenlijst in 

Achtergrond

De vragenlijst is opgezet in samenwerking met SURF/BDO. Het is de derde keer dat we deze meting uitvoeren. Ongeveer dertig onderwijs- en onderzoeksinstellingen doen mee. Na het invullen van de vragen krijg jij meteen tips en krijgen we een rapport zodat we zien we waar onze universiteit staat ten opzichte van andere instellingen en hoe de sector er in het algemeen voor staat. Een extra reden dus om deel te nemen.

Je kunt de vragenlijst tot 2 juni invullen.

Vragen?

Heb je security gerelateerde vragen naar aanleiding van de vragenlijst? Mail het Security Operation Center (RU-SOC): soc [at] ru.nl (soc[at]ru[dot]nl), vermeld als onderwerp: Awareness