Erasmusgebouw
Erasmusgebouw

Plegt-Vos blijft leverancier bouwkundig onderhoud

Het afgelopen jaar vond een aanbesteding voor het bouwkundig onderhoud aan de gebouwen van de Radboud Universiteit plaats. Plegt-Vos is hierbij als winnaar uit de bus gekomen. Deze dienstverlenende bouwonderneming, die al sinds 2013 leverancier is, blijft hiermee onze leverancier voor bouwkundig onderhoud voor de komende drie tot (afhankelijk van een mogelijke verlenging) zeven jaar.

Ten opzichte van het vorige contract is de scope binnen het nieuwe uitgebreid. Naast preventief bouwkundig onderhoud, het oplossen van bouwkundige storingen en projecten vallen nu ook onder meer dakonderhoud, glasherstel, schilderwerken en sportvloeronderhoud onder de overeenkomst met Plegt-Vos. Door het uitbreiden van de scope ligt de verantwoordelijkheid voor bouwkundige werkzaamheden bij één partij en is er ook één aanspreekpunt voor de Radboud Universiteit gecreëerd. Hierdoor kan beter integraal worden nagedacht over het uitvoeren van onderhoud en projecten.

 

Plegt-Vos

De nieuwe overeenkomst met Plegt-Vos is met ingang van 1 januari 2023 van kracht. Om dit te vieren vond op 13 maart een symbolische bezegeling van de vernieuwde langdurige samenwerking plaats. Agnes Muskens (vicevoorzitter van het college van bestuur van de Radboud Universiteit) en Theo Opdam (directeur Plegt-Vos) sneden hierbij samen de taart aan.