samenwerking Radboud en Maastricht beeldmerk

Project met Universiteit Maastricht? Daar is nu een aanvraagformulier voor

De Radboud Universiteit en Universiteit Maastricht willen vaker samenwerken. Doel van de samenwerking: een krachtenbundeling die zorgt voor academische en maatschappelijke impact in Zuidoost-Nederland. Wil je daaraan bijdragen en heb je een idee voor een project? Dan is er nu een aanvraagformulier dat je op weg helpt.

Er kunnen voorstellen worden gedaan voor projecten die samenwerking tussen de beide universiteiten verkennen of versterken. Het kan gaan om een samenwerking op het gebied van zowel onderwijs, onderzoek, impact of ondersteuning.

Criteria waarop de projecten beoordeeld worden, zijn:

Contact

Aanvragen kunnen worden ingediend bij de Stuurgroep Samenwerking Radboud Universiteit – Universiteit Maastricht via maastricht.nijmegen [at] ru.nl (maastricht[dot]nijmegen[at]ru[dot]nl)

Aanvraagformulier samenwerkingsbudget Radboud-Maastricht

Aanvraagformulier samenwerkingsbudget Radboud – Maastricht.pdf

De Radboud Universiteit en de Universiteit Maastricht versterken hun samenwerking. Wil je daaraan bijdragen met een project, dan helpt dit aanvraagformulier je op weg.