Foto Eline Spek
Foto Eline Spek

Quick-fire questions: Eline Spek

In de rubriek Quick-fire questions maken we telkens kennis met een collega uit onze faculteit. Deze keer is het de beurt aan Eline Spek, die sinds 16 maart begonnen is als Hoofd Management- en Officesupport.

Wie ben je, welke functie heb je binnen de faculteit en sinds wanneer? 

Ik ben Eline Spek en ik ben hier op 16 maart begonnen als Hoofd Management- en Officesupport, een nieuwe afdeling voor alle management- en office-assistants. Zij werken op allerlei verschillende afdelingen en vormen nu samen ook één afdeling binnen de faculteit.  

Welke functie/welk werk heb je hiervoor uitgeoefend? 

De universiteit is mij niet geheel onbekend: tot een jaar geleden heb ik hier negen jaar gewerkt. Ik ben ooit begonnen als student-assistent bij de Docentenacademie en heb, na verschillende functies, de laatste vier jaar als Hoofd Bedrijfsvoering gewerkt bij Radboud in’to Languages. Uiteindelijk besloten mijn vriend en ik dat we op reis wilden en heb ik afscheid genomen van die baan. Het leek me goed om een jaartje buiten de universiteit ervaring op te doen, maar ik miste het leidinggeven en samenwerken in een team. Met een dikke buik, destijds 33 weken zwanger, heb ik hier gesolliciteerd en na mijn verlof ben ik meteen begonnen! Het voelt als thuiskomen. 

Waar kijk je het meest naar uit in je functie? 

Allereerst om iedereen beter te leren kennen, het is een ontzettende leuke groep mensen. Verder kijk ik uit naar het samen bouwen aan een nieuwe afdeling met de managementassistenten. Er zit veel kennis en expertise binnen het team en ik kijk er enorm naar uit om van elkaar te kunnen leren.  

Waar kunnen we je vinden? / Hoe ben je bereikbaar? 

Mijn streven was door het hele gebouw, zodat ik bij iedereen in de buurt zou zitten, maar er zijn niet overal flexconcepten en ik weet dat ik bij het bestuurssecretariaat altijd een plekje heb. Tot op heden ben ik dus vooral in MM 02.062 te vinden. Verder ben ik altijd bereikbaar via telefoon of mailadres. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.  

Van welke film of welk boek heb je het meest genoten? 

Ik ben gek op boeken én op films. Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells heeft me echt aan het lezen gekregen, maar hoe kan ik kiezen!? Educated, Pachinko, Ik ben Pelgrim, Door het grote vuur, allemaal prachtige boeken. Ik word altijd blij van boekentips, mocht iemand mij nog iets kunnen aanraden.  

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist? 

Mijn vriend en ik zijn gek op reizen. Als we moeten kiezen zouden we Nieuw-Zeeland en Japan als hoogtepunten bestempelen. Nu we sinds december een dochter hebben, lijkt het ons heel leuk om met z’n drieën een mooie reis te maken, maar het is even uitvogelen hoe je dat doet met een baby. Met een camper door Canada lijkt me bijvoorbeeld een geweldig avontuur.    

Met welke hobby kan je echt volledig de tijd vergeten? 

Ik kan het misschien geen hobby noemen, maar sinds ik Communicatiewetenschap heb gestudeerd, eet ik elke donderdag met zes vriendinnen van deze studie. Deze meiden heb ik leren kennen tijdens mijn eigen pre-master introductie en we eten al tien jaar lang elke week samen. Doordat je elkaar wekelijks spreekt ben je zo op de hoogte van elkaars leven dat je hele andere gesprekken hebt. Ik vergeet elke keer ik de tijd. 

Heb je nog een leuk feitje over jezelf? 

Verklaar me voor gek, maar ik verf heel vaak de muren in mijn huis. Ik denk dat het huis al een vierkante meter kleiner is geworden van alle lagen verf op de muur… Om 22:00 uur kan ik dat zomaar bedenken en pak ik het liefst diezelfde avond nog de roller. 

Contactinformatie

Gaat over persoon
drs. E.A. Spek (Eline)