Berchmanianum campus Radboud Universiteit
Berchmanianum campus Radboud Universiteit

Radboud Jonge Akademie zoekt nieuwe leden

Ben je een getalenteerde academicus met leiderschapsambities? Ontmoet je graag academici van verschillende vakgebieden, afdelingen en instituten? Wil jij je inzetten om interdisciplinariteit te ontplooien in onderzoek en onderwijs? Draag je graag bij aan de academische cultuur en zou je graag advies geven aan universitaire bestuurders? Overweeg dan het lidmaatschap van de Radboud Jonge Akademie!

Wij zijn op zoek naar academici van de Radboud Universiteit of Radboudumc die:

  • Op 1 september 2024 minimaal 2 jaar geleden en maximaal 10 jaar geleden gepromoveerd zijn (verlenging mogelijk in lijn met de Extensieregeling KNAW). Een onderzoeksfunctie is niet nodig. Academici zonder onderzoeksfunctie zijn ook van harte welkom om te solliciteren.
  • Graag willen bijdragen aan de initiatieven van de Radboud Jonge Akademie en ideeën hebben om interdisciplinariteit te stimuleren en bij te dragen aan de academische cultuur.
  • Succesvolle academische prestaties hebben behaald op het gebied van onderzoek, onderwijs, management, impact en/of patiëntenzorg en leiderschapsambities hebben.

Je vergroot je netwerk en verbreedt je academische blik door de intensieve samenwerking en sociale interactie met collega’s van andere faculteiten en instituten die in dezelfde fase van hun carrière zijn.

Solliciteren kan tot en met 30 april 2024. Lees hier verder voor meer informatie. Meer weten? Kom langs bij één van onze inloopmomenten:

  • Dinsdag 16 april 2024, 12:15 – 13:00, Cultuurcafé
  • Donderdag 18 april 2024, 12:15 – 13:00, Restaurant Radboudumc

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Radboud Universiteit